Beslagsboden har igjennom årene bygd opp et av Skandinavias bredeste sortiment av dekorative beslag. Spesielt utviklet for den som vi gjøre det selv.

Her finner du beslag for hele hjemmet. Beslagsbodens dørhåndtak – dørvrider til ytterdør er å få med forskjellige overflatebehandlinger. En del dørvridere er dessuten ergonomisk utformet for best mulig gripevennlighet. Beslagsboden har et av markedets bredeste sortiment av dørvridere – dørhåndtak til innedører. Under Design håndtak finner du modeller i aluminium, rustfritt stål, samt en mengde håndtak i zink som er overflatebehandlet i mattbørstet krom og polert krom.
For å gjøre det enklest mulig for deg, finner du monteringsanvisning og mål på samtlige dørvridere på vår hjemmeside.

Gjennom årene har vi bygd opp et nært samarbeid med en rekke butikker rundt i Norge. Gå inn på ”forhandler” for å finne nærmesrte butikk. Benytt gjerne innkjøpslisten som er lagt inn under sortiment.
Enten du trenger husnummer, rehabiliterer badet, bygger nytt kjøkken eller skal sette opp nye kroker eller knotter på soverommet, så håper vi at du finner beslag som vil passe din smak og dine behov.Har du spørsmål, så send oss en mail.Vi har stor kunnskap om dette, og vil gjøre alt for å hjelpe deg. Lykke til!

Badrumsserierna finns att få med olika ytbehandlingar. Ytbehandlingar som gör produkterna mer motståndskraftiga och ökar dess hållbarhet. Med en unik högtransparent lack förhöjs charmen och skötseln av produkterna förenklas.

Våra produkter har
10 års garanti.