svarta självhäftande badrumsdetaljer i grått badrum

Om Beslagsboden

Vakre og funksjonelle beslag

I løpet av årene har Beslagsboden bygget opp et av Skandinavias bredeste utvalg av dekorative beslag, spesielt utviklet for deg som liker å gjøre ting selv. Enten du trenger husnummer til fasaden, pusser opp badet, bygger nytt kjøkken eller skal sette opp noen knotter eller kroker på soverommet, håper vi du finner beslag som faller i smak og som passer dine behov. Har du noe du lurer på, send oss gjerne en e-post. Vi har samlet opp solid kunnskap og vil gjøre alt for å hjelpe deg.

dörrtrycke i vitt och krom på ljusblå vägg

Beslag til hele hjemmet

Her finner du beslag til hele hjemmet. Beslagsbodens ytterdørhåndtak finnes i en rekke ulike overflatebehandlinger. Noen håndtak er også ergonomisk utformet for best mulig følelse.

Beslagsboden har et av markedets bredeste utvalg av innerdørhåndtak. Under «Designdørhåndtak» finner du modeller i aluminium og rustfritt stål, og en rekke dørhåndtak i sink med overflatebehandlinger som matt børstet krom og polert krom.

For å forenkle det mest mulig for deg finnes det målanvisninger og monteringsanvisninger for alle dørhåndtak på nettstedet.

kromad toalettpappershållare och dubbelkrok i badrum med tegel

Ulike overflater for ulike uttrykk

Baderomsseriene fås med forskjellige overflater. Overflatebehandlinger som gjør produktene mer motstandsdyktige og øker deres holdbarhet. Med en unik høytransparent lakk forsterkes sjarmen, og det blir enklere å ta vare på produktene.

Over tid har vi bygget opp et tett samarbeid med en rekke butikker rundt om i verden. Gå til «Finn din forhandler» for å finne nærmeste butikk.

Velkommen til Beslagsboden!

kroklist i vitt med kromade krokar i kontorslandskap

Dekorative beslag, håndtak og knotter

Med stilige interiørdetaljer kan du fornye og forvandle hjemmet ditt raskt og enkelt.
Beslagsboden sigill design

Finn din stil blant dekorative beslag, håndtak, knotter og selvklebende produkter!