Ytterdørhåndtak på en moderne måte

Designet av ytterdørhåndtakene er allerede inkludert i sortimentet, men nå har det kommet et tillegg til den umåtelig populære mattsvarte finishen. Håndtak B177BN og B154B lanseres for Beslagsbodens sortiment.
mattsvart modernt trycke med rakt grepp

Det nedstrippede populære dørhåndtaket B177BN lanseres i matt sort

Dørhåndtaket B177BN har gripelengde på 125 mm, rosett på 52 mm og leveres uten returfjær. Det moderne designet skaper sammen med den taktile følelsen i hånden et solid og estetisk tiltalende håndtak som passer perfekt til ethvert designbevisst hjem.

mattsvart trycke med format grepp

Det stilige håndtaket B154B lanseres i matt sort

B154B har en litt lengre gripelengde med sine 128 mm, men fortsatt en rosett på 52 mm. Utehåndtaket B154B har derimot dobbel returfjær, som gir en responsiv følelse i trykket. Grepet er designet for å etterligne håndens naturlige måte å gripe på, noe som skaper et medgjørlig og lett trykk.

Rosettsylinderen B197B passer til begge ytterdørhåndtakene. Du kan alltids matche de mattsvarte ytterdørhåndtakene med våre mattsvarte innerdørhåndtak. Ta en nærmere titt på vårt store utvalg av håndtak!

 • Sommerinspirasjon til hjemmet

  Sommeren er endelig her! Noe som for mange betyr at det er på tide å rydde i sommerhuset eller sette i gang med neste prosjekt i hjemmet. Vi ønsker å tilby enkle løsninger og stilige interiørdetaljer. slik at du kan forvandle hjemmet ditt akkurat slik du vil ha det.
 • Ytterdørhåndtak på en moderne måte

  Designet av ytterdørhåndtakene er allerede inkludert i sortimentet, men nå har det kommet et tillegg til den umåtelig populære mattsvarte finishen. Håndtak B177BN og B154B lanseres for Beslagsbodens sortiment.
 • Dekorative beslag, håndtak og knotter som varer!

  Beslagsboden har oppdatert knott- og skuffehåndtaksutvalget med 5 knotter og 13 skuffehåndtak. Knottene og skuffehåndtakene er designet for å matche hverandre, men likevel for å komplementere utseendet til Beslagsbodens eksisterende utvalg av innerdørhåndtak. Matchende knotter, skuffehåndtak og innerdørhåndtak skaper en stilig helhet for rommet og et gjennomtenkt og stilfult inntrykk.
 • Beslagsboden lanserer en selvklebende baderomsserie

  Å bore hull i en baderomsvegg er noe mange er redde for. Samtidig ønsker vi å kunne friske opp badene våre uten for den saks skyld å måtte pusse opp. De siste årene har etterspørselen etter selvklebende produkter på badet derfor økt. Beslagsboden utvider sitt selvklebende sortiment med 12 varer i nytt design.