Nye innerdørhåndtak – med fokus på design

Beslagsboden har utvidet utvalget av innerdørhåndtak med flere nye produkter. Innerdørhåndtaket er det første vi samhandler med når vi går inn i et rom. Designet og følelsen av et håndtak har en avgjørende rolle for hvordan vi oppfatter rommet vi går inn i. Når vi innreder hjemmene våre, ønsker vi at et rom skal harmonere. Da vi designet disse innerdørhåndtakene, prioriterte vi derfor den taktile følelsen. Følelsen av det taktile, formen, overflaten og trykket samsvarer og føles naturlig.

B877KN

B877KN er designet av vår egen produktdesigner Ola Giertz. Innerdørhåndtakenes karakteristiske firkantede design er unikt på markedet. Håndtakets designspråk er slående og særegent, og Giertz lot formen stå i søkelyset og tale for seg selv.

«Slik blir en sirkel en firkant, når den runde formen blir til tydelige linjer.» – Ola Giertz, produktdesigner.

Giertz beskriver at møtet mellom begynnelsen og slutten av innerdørhåndtaket er essensielt. Dette er forandringen og overgangen når det runde myke møter det kantete harde. Med sitt nedstrippede designspråk vil dette håndtaket uten tvil passe hjemme hos enhver designelsker.

Les mer om innerdørhåndtaket

B876KN

B876KN er basert på et kjegleformet håndtak, med et slankt og sømløst formspråk. Det nøkterne og stilige uttrykket gjør at håndtaket passer inn i ethvert rom og er som en kameleon avhengig av hvilket rom det er plassert i. Designmessig har håndtaket et slankt design og en følelse av naturlig letthet som ligger perfekt i hånden.

 

 

B858KN/ B859KN

B858KN / B859KN er designet slik at hånden komfortabelt kan gripe det horisontale metallhåndtaket. Håndtaket er trukket i et brunt og sort skinnomslag med kontrastsøm. Det dekorative skinnomslaget er unektelig kjennetegnet på håndtaket og gir en overlegen fin taktil følelse og et behagelig grep. Denne eksklusive interiørdetaljen blir bare vakrere jo mer den brukes etter hvert som skinnet eldes med verdighet og modnes i farge hvert år.

B868XKN/ B868BKN

Modellen er bygget på en sylindrisk form, selv om den er delt av rette linjer og skarpe ender. Håndtaket har et stramt formspråk og utstråler en retrofølelse. Funksjonalisme er den store inspirasjonen bak håndtaket, noe som tydeliggjøres av dets pretensiøse og direkte utseende. Modellen kommer i to farger, hvit og svart.

 • Sommerinspirasjon til hjemmet

  Sommeren er endelig her! Noe som for mange betyr at det er på tide å rydde i sommerhuset eller sette i gang med neste prosjekt i hjemmet. Vi ønsker å tilby enkle løsninger og stilige interiørdetaljer. slik at du kan forvandle hjemmet ditt akkurat slik du vil ha det.
 • Ytterdørhåndtak på en moderne måte

  Designet av ytterdørhåndtakene er allerede inkludert i sortimentet, men nå har det kommet et tillegg til den umåtelig populære mattsvarte finishen. Håndtak B177BN og B154B lanseres for Beslagsbodens sortiment.
 • Dekorative beslag, håndtak og knotter som varer!

  Beslagsboden har oppdatert knott- og skuffehåndtaksutvalget med 5 knotter og 13 skuffehåndtak. Knottene og skuffehåndtakene er designet for å matche hverandre, men likevel for å komplementere utseendet til Beslagsbodens eksisterende utvalg av innerdørhåndtak. Matchende knotter, skuffehåndtak og innerdørhåndtak skaper en stilig helhet for rommet og et gjennomtenkt og stilfult inntrykk.
 • Beslagsboden lanserer en selvklebende baderomsserie

  Å bore hull i en baderomsvegg er noe mange er redde for. Samtidig ønsker vi å kunne friske opp badene våre uten for den saks skyld å måtte pusse opp. De siste årene har etterspørselen etter selvklebende produkter på badet derfor økt. Beslagsboden utvider sitt selvklebende sortiment med 12 varer i nytt design.