Et grafisk utropstegn for døren din

Beslagsboden har lansert nye produkter innen utvalget av dørstoppere. Dørstopperkategorien utvides med fire modeller for gulv, vegg og håndtak. De nye dørstopperne er tilgjengelige i fargene Clementine, Lime, Dusk, Grey og Black. Formålet med produktene som utvikles, er tydelig – å holde døren på plass og unngå merker på vegg og dør.

«Vårt utgangspunkt i designprosessen var at produktene skulle bidra med mer enn deres åpenbare funksjon. Design og lekenhet er åpenbare stikkord i Beslagsbodens designprosess. Derfor var det viktig for oss at produktene ikke bare var funksjonelle, men også estetisk tiltalende og noe ukonvensjonelle.» Ola Giertz, produktdesigner i Beslagsboden.

 

Designet på dørstopperne er nedstrippet og geometrisk, mens fargen er iøynefallende og annerledes. Et produkt som skiller seg litt ekstra ut med sitt gjennomtenkte funksjonelle design, er dørkilen. Kilen er designet for å brukes i både horisontal og vertikal stilling, for å passe til ulike typer dørhøyder.

«Med en distinkt enkelhet i solid gummi setter dørstopperen et grafisk utropstegn nær døren din. Et smykke til gulvet eller døren der en liten detalj kan gi rommet karakter.» Ola Giertz.

Produktene er støpt i solid gummi, som er skånsom mot både gulv, vegger og dører. Gummimaterialet skaper et slitesterkt produkt med anti-skli-overflate. Det er et funksjonelt og estetisk produkt for enhver dør.

 • Sommerinspirasjon til hjemmet

  Sommeren er endelig her! Noe som for mange betyr at det er på tide å rydde i sommerhuset eller sette i gang med neste prosjekt i hjemmet. Vi ønsker å tilby enkle løsninger og stilige interiørdetaljer. slik at du kan forvandle hjemmet ditt akkurat slik du vil ha det.
 • Ytterdørhåndtak på en moderne måte

  Designet av ytterdørhåndtakene er allerede inkludert i sortimentet, men nå har det kommet et tillegg til den umåtelig populære mattsvarte finishen. Håndtak B177BN og B154B lanseres for Beslagsbodens sortiment.
 • Dekorative beslag, håndtak og knotter som varer!

  Beslagsboden har oppdatert knott- og skuffehåndtaksutvalget med 5 knotter og 13 skuffehåndtak. Knottene og skuffehåndtakene er designet for å matche hverandre, men likevel for å komplementere utseendet til Beslagsbodens eksisterende utvalg av innerdørhåndtak. Matchende knotter, skuffehåndtak og innerdørhåndtak skaper en stilig helhet for rommet og et gjennomtenkt og stilfult inntrykk.
 • Beslagsboden lanserer en selvklebende baderomsserie

  Å bore hull i en baderomsvegg er noe mange er redde for. Samtidig ønsker vi å kunne friske opp badene våre uten for den saks skyld å måtte pusse opp. De siste årene har etterspørselen etter selvklebende produkter på badet derfor økt. Beslagsboden utvider sitt selvklebende sortiment med 12 varer i nytt design.