Beslagsboden lanserer en selvklebende baderomsserie

Å bore hull i en baderomsvegg er noe mange er redde for. Samtidig ønsker vi å kunne friske opp badene våre uten for den saks skyld å måtte pusse opp. De siste årene har etterspørselen etter selvklebende produkter på badet derfor økt. Beslagsboden utvider sitt selvklebende sortiment med 12 varer i nytt design.
mattsvarta självhäftande badrumsdetaljer i vitt badrum

I produktfamilien «selvklebende» kommer en helt ny baderomsserie med blant annet håndklestang, håndklekroker, toalettpapirholdere og toalettbørster i det nye designet. Seriens formspråk er basert på en enkelhet som skiller seg fra de klassiske designene. Produktfamilien har en kjerne av rustfritt stål og kommer i to design – et med forkrommet overflate og et i matt sort. Det som utmerker produktene, er de selvklebende brakettene. Brakettene er runde og flate, litt som en tynn hockeypuck. Det sirkulære elementet i braketten er unikt og har en tydelig gjenkjennelsesfaktor.

 

«For at selvklebende produkter skal tåle høyere belastninger og samtidig holde høy kvalitet, må de ha braketter med stor bakplate med selvklebende tape festet til veggen. Vi hentet inspirasjon fra det grafiske uttrykket i brakettene og brukte det til vår fordel ved å skape en moderne estetikk som skiller seg fra andre produkter på markedet, sier produktsjef Ola Giertz. »

 

Resultatet ble en serie preget av enkelhet og finesse. Den store runde braketten sammen med de smale linjene som forbinder produktene, skaper en lekenhet som finnes som en rød tråd gjennom hele produktfamilien.

 

Beslagsboden har et bredt utvalg av selvklebende produkter – Du trenger ikke bore, noe som samtidig gjør det enklere. Med stilige interiørdetaljer kan du fornye og forvandle hjemmet ditt raskt og enkelt.

 • Sommerinspirasjon til hjemmet

  Sommeren er endelig her! Noe som for mange betyr at det er på tide å rydde i sommerhuset eller sette i gang med neste prosjekt i hjemmet. Vi ønsker å tilby enkle løsninger og stilige interiørdetaljer. slik at du kan forvandle hjemmet ditt akkurat slik du vil ha det.
 • Ytterdørhåndtak på en moderne måte

  Designet av ytterdørhåndtakene er allerede inkludert i sortimentet, men nå har det kommet et tillegg til den umåtelig populære mattsvarte finishen. Håndtak B177BN og B154B lanseres for Beslagsbodens sortiment.
 • Dekorative beslag, håndtak og knotter som varer!

  Beslagsboden har oppdatert knott- og skuffehåndtaksutvalget med 5 knotter og 13 skuffehåndtak. Knottene og skuffehåndtakene er designet for å matche hverandre, men likevel for å komplementere utseendet til Beslagsbodens eksisterende utvalg av innerdørhåndtak. Matchende knotter, skuffehåndtak og innerdørhåndtak skaper en stilig helhet for rommet og et gjennomtenkt og stilfult inntrykk.
 • Beslagsboden lanserer en selvklebende baderomsserie

  Å bore hull i en baderomsvegg er noe mange er redde for. Samtidig ønsker vi å kunne friske opp badene våre uten for den saks skyld å måtte pusse opp. De siste årene har etterspørselen etter selvklebende produkter på badet derfor økt. Beslagsboden utvider sitt selvklebende sortiment med 12 varer i nytt design.