Beslagsboden lanserer en selvklebende baderomsserie

Mange vegrer seg mot å borre hull i veggen, samtidig ønsker vi å fornye badet uten å måtte restaurere det. Derfor har etterspørselen etter selvklebende produkter til badet vært økende de senere årene.

Beslagsboden utvider sortimentet med  12 selvklebende produkter i et helt nytt design. I den selvklebende produktfamilien tilkommer en helt ny baderomsserie, med blant annet hånduksstenger, kroker, toalettpapirholdere og toalettbørster i det nye designet. Seriens formspråk bygger på enkelhet og skiller seg fra det klassiske designet.

Produktfamilien har en kjerne av rustfritt stål og kommer i to varianter, en med forkrommet overflate, og en med matt sort. Det som fremhever produktene er de selvklebende beslagene. Beslagene er runde og flate, lik en tynn hockeypuck. Det runde elementet i beslaget er unikt og har en tydelig gjenkjennings faktor.

For at selvklebende produkter skal tåle påkjenninger og samtidig holde en høy kvalitet trenger de et beslag med en stor limflate mot veggen. Vanligvis legges det under produktutviklingen stort fokus på å motarbeide beslagets størrelse, og å forsøke skjule det. Vi tok heller inspirasjon fra det grafiske uttrykket i beslaget, og anvendte det til vår fordel gjennom å skape en moderne estetikk som skiller seg fra andre produkt på markedet, sier produktsjef Ola Giertz.

Resultatet ble en serie preget av enkelhet og finesse. Møtet mellom det store runde  i beslagene og de smale linjene som binder sammen produktene skaper en lekenhet som sees som en rød tråd gjennom hele produktserien.

Beslagsboden har et brett sortiment av selvklebende produkter – Du slipper å borre og monteringen blir samtidig enklere. Med pene innredningsdetaljer fornyer og forvandler du hjemmet ditt, raskt og enkelt.

For mere informasjon:

Cecilia Ask
Marketing Manager, HQ Smedbo
Tel +46 (0)42-25 15 00, Mail: cecilia.ask@smedbo.se