Sommerinspirasjon til hjemmet

Sommeren er endelig her! Noe som for mange betyr at det er på tide å rydde i sommerhuset eller sette i gang med neste prosjekt i hjemmet. Vi ønsker å tilby enkle løsninger og stilige interiørdetaljer. slik at du kan forvandle hjemmet ditt akkurat slik du vil ha det.

Skap variasjon i hjemmet

Før en ny årstid er det som regel mange som får lyst til å gjøre forandringer hjemme. Ved å variere innredningen i hjemmet kan vi få økt motivasjon og inspirasjon i hverdagen. Men det er ikke bærekraftig å sette i gang store prosjekter og endringer flere ganger i året. Med våre selvklebende produkter er det enkelt å bytte ut detaljer på badet uten å måtte bore og sette merker på veggene. Vårt utvalg av selvklebende produkter er tilgjengelig i forskjellige materialer og farger. Du kan velge mellom polert krom, sort, børstet rustfritt stål, antikk messingfinish, hvit og børstet krom. Alle i et design med detaljer som lar deg skape ditt eget unike baderom.

Knotter og håndtak på en kommode

Våre beste sommertips til hjemmet

Dra nytte av våre tips om hvordan du med enkle midler kan skape forandring og bringe sommeren inn i hjemmet. Små detaljer utgjør en stor forskjell.

Knotter og håndtak
Hvis du er lei av den gamle kommoden din hjemme, kan du enkelt gi den et nytt utseende ved å bytte ut knottene eller skuffehåndtakene. På denne måten sparer du også både på miljøet og lommeboken. Et godt tips er å plassere en vase eller lykt som du tidligere hadde gjemt et annet sted i hjemmet på kommoden. Små endringer kan gi et helt rom et nytt preg.

Lyse tekstiler
Bytt tekstilene dine i hjemmet til en lysere farge eller en sommerlig farge du setter pris på. Rosa, gult og blått er farger som vi forbinder med sommerenger, sol og hav. En nydelig fargeklatt å ha som putetrekk på sofaen.

Matchende detaljer
Valg av detaljer som materiale, farge, format og design påvirker helhetsinntrykket i rommet. Ved å sette sammen og variere ulike detaljer, kan du gi mer liv til rommet. Et godt eksempel er å bruke både knotter og skaphåndtak på kjøkkendørene dine for å få både karakter og et stilig uttrykk.

Nok et eksempel på hvordan du kan matche interiørdetaljene dine. På bildet ser du vårt skuffehåndtak BK6351X og innvendig dørhåndtak B879XKN. Elegant og stilig å style sammen.

Plasser blomster på steder i hjemmet ditt som trenger ekstra kjærlighet eller i de rommene du tilbringer mest tid i. Velg fargerike blomster som minner om sommeren, som solsikker, roser eller lavendel.

Om sommeren tilbringer vi mye mer tid utendørs. Ved å bruke tid på å rydde opp på terrassen, balkongen eller hagen skaper vi et triveligere utemiljø å oppholde seg i.