mattsvarta självhäftande badrumsdetaljer i vitt badrum

Historie

Beslagsboden – fra en del av Smedbo til å stå på egne ben

Beslagsboden har en tradisjon på over 30 år med salg av dekorative beslag til hjemmet. Vårt motto er å tilby stilige kvalitetsprodukter til hjemmet. Produktene skal oppmuntre til lekenhet og kreativt interiørdesign samtidig som de har et overkommelig prisnivå.

En separat aktør fra 90-tallet

Det hele startet som en avdeling for knotter, skuffehåndtak og andre møbelbeslag under Smedbo-merket. På 90-tallet ble Beslagsboden en egen enhet, og mens Smedbo satset fullt og helt på baderomsutstyr, begynte Beslagsboden å bygge opp sitt rykte som en aktiv og kreativ aktør i markedet for beslag. Sortimentet ble utvidet til å omfatte dørhåndtak for både innendørs og utendørs, husnummer og dørbeslag, kroker og et bredt utvalg av knotter og skuffehåndtak.

svarta lådhandtag på gråa luckor i grått kök

Blant de første til å tilby selvklebende kroker

På 2000-tallet begynte selvklebende produkter å komme på markedet, og Beslagsboden var en av de første selskapene som tilbød selvklebende kroker i rustfritt stål med ulike overflater. Interessen for selvklebende produkter skjøt fart, og etterspørselen økte i det skandinaviske markedet, noe som gjorde at Beslagsboden kunne utvide sitt sortiment. Nye produkter så dagens lys, som selvklebende produkter for kroker i ulike modeller, holdere for toalett- og kjøkkenpapir, holdere til telys og mye annet.

mattsvarta självhäftande badrumsdetaljer i vitt badrum

Inn på baderommet

Strengere krav til vanntettingslag på våtrom førte med seg en stor etterspørsel etter selvklebende produkter til badet. Det var da tid for at Beslagsboden virkelig kunne ta steget inn på baderommene med et lite utvalg enkle dusjkurver og en egen selvklebende baderomsserie. Serien inneholdt basisprodukter til badet – toalettrullholder, håndklestang, toalettbørste og håndklering – som alle matchet det allerede eksisterende utvalget av selvklebende kroker.

Gjennom årene har vårt utvalg av baderomsprodukter vokst. Velkommen til å finne din favoritt!

Beslagsboden sigill design

Finn din stil blant dekorative beslag, håndtak, knotter og selvklebende produkter!