Et grafisk utropstegn til døra

I mai lanserer Beslagsboden nye produkter. Kategorien dørstopper utvides med fire modeller for gulv, vegg og dørvrider. De nye dørstopperene finnes i fargene Clementine, Lime, Dusk, Grey og Black. Bruksområdet til de nye produktene er tydelig  – å holde døren på plass, og slippe merker på vegg og dør.

Vårt utgangspunkt i designprosessen var at produktene skulle bidra med mere enn sin åpenbare funksjon. Design og lekenhet er selvsagte føringer i Beslagsbodens designprosess. Derfor var det viktig for oss at produktene ikke bare skulle være funksjonelle, men også estetisk tiltalende og litt ukonvensjonelle sier Ola Giertz, produktdesigner Beslagsboden.

Dørstopperenes design er lett og geometrisk, mens fargene er iøynefallende og annerledes. Et produkt som stikker seg ut litt ekstra med sitt gjennomtenkte funksjonelle design er dørkilen. Kilen er konstruert for å kunne anvendes både vertikalt og horisontalt for å passe til ulike dørhøyder.

Med en distinkt enkelhet i solid gummi, skaper dørstopperen ett grafisk utropstegn nær din dør. Et smykke til ditt gulv eller dør der en liten detalj kan gi rommet karakter. Sier Ola Giertz.

Produktene er formstøpte i solid gummi som er skånsom mot både gulv, dører og vegger. Gummimaterialet gir et slitesterkt produkt som med sin antiskli-overflate blir et funksjonelt produkt til hvilken som helst dør. Produktene vil være tilgjengelige hos våre forhandlere i mai 2020.

Alle dørstoppere

For mer informasjon:
Cecilia Ask
Marketing Manager, HQ Smedbo
Tel +46 (0)42-25 15 00,
Mail: cecilia.ask@smedbo.se